+36 30 408-8888 Hétfőtől-Vasárnapig: 10:00 - 19:00 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.II.em.

A MINTABOLT

Az alábbi oldalon békéscsabai mintaboltunkról találsz infromációkat.

Békéscsaba Mintabolt

Cukrászatunk természetes alapanyagok felhasználásával készít hagyományos és speciális táplálkozási igényeket kielégítő süteményeket. Alapanyagaink közt nem szerepel tojáspor, de szerepel tojás. Valódi dióval és mascarponéval dolgozunk. Nálunk minden édességimádó megtalálja a kedvére való finomságot. Széles körű termékpalettánkat Békéscsabai mintaboltunkban és viszonteladói üzleteinkben is megtalálhatod.

Custom Image

Desszert Center - Mintabolt

Békéscsabán, a Csaba Center Bevásárlóközpont 2. emeletén a mozgólépcsővel szemben találsz bennünket. Legyen szó vásárlásról, moziról, vagy egy kellemes ebédről, mindig jó lezárás egy finom desszert. Fedezd fel krémes, habos, csokis, vagy speciális táplálkozási igényeket kielégítő édességeinket. Azt kapod, amit vársz: természetes alapanyagok, profi cukrászok által összeállított sütemények, magas szakmai színvonal.Szeretettel várjuk a sütirajongó édesszájúakat!

Vásárlási információk

Helyben fogyasztás mellett rendelést is veszünk fel, sőt, házhoz is szállítunk!

Nyitvatartásunk: H-CS: 10:00-21:00, P: 10:00-22:00, SZ: 9:00-22:00, V: 11:00-20:00

Elérhetőségünk: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43. II.em.

Történetünk

2010 óta saját készítésű süteményeinket gyárjuk. Kezdetben a Tradíció ételbár területén készítettük és kínáltunk termékeinket. 2018-tól a Tradíció Ételbártól külön, Desszert Center néven hoztunk létre cukrászdát, ahol süteményeinket helyben készítettük. A növekvő igények miatt 2019. decemberében az üzemet Gyomaendrődre költöztettük, ahonnan hűtőkocsival szállítjuk a süteményeket mintaboltunk és immár több, mint 30 viszonteladó partnerünk részére. Modern, korszerű gépekkel dolgozunk és gyakorlott cukrászokkal. Minőségi alapanyagok remek szakemberek keze alatt válnak fantasztikus ízélménnyé sütemény formájában. Természetes alapanyagok garantálják a páratlan minőséget. Legyen szó születésnapról, rendezvényről, vagy különleges alkalomról, kiváló választás bármelyik tortánk, melyet 20 féle ízben és 8 féle méretben, illetve egyedi igényeid alapján is elkészítünk.

Mintaboltunkban a torták és sütemények mellett palacsintákat, gofrikat és pohárkrémeket is kínálunk számtalan variációban és ízben.

Custom Image

Itt találsz meg bennünket

A Csaba Center 2. emeletén.